top of page

INSPIRATORS

Inspirators

De Inspirators op deze pagina zijn mijn heroes. Wat word ik blij als ik naar ze luister en kijk! Ik heb veel van ze geleerd. Door hun verhalen en mijn eigen ervaringen en inzichten te combineren is mijn “WAY“ ontstaan. Geloven dat het kan, zorgen voor jezelf, weten wie je bent en met je eigen happy list aan de gang gaan, en dan… ook nog de focus erop! Dan ga je grote sprongen maken. Ik hoop dat je er net zo van gaat genieten als ik ☺

Sinek-Simon_C_Chris-Owyoung-e1560268203683.jpg
  • YouTube

SIMON SINEK


Voor mij is Simon Sinek iemand die mij heeft doen inzien dat je alles kunt bereiken door een passie te vinden. Als je die passie vindt, jouw Why, dan gaat er iets open in je hart. Je merkt dat alles vanzelf gaat, omdat je met iets bezig bent wat je raakt en waar je achter staat. Meaning & purpose. Goed doen, voor jezelf en ook voor en met anderen.

Better together. Synergie! (Samen Energie). Heerlijk!

BRENE BROWN

Door Brené Brown kwam ik erachter dat ik mezelf mag zijn en dat het juist goed is om je gevoelens, gedachten en kwetsbaarheid te delen. We hebben allemaal dezelfde uitdagingen, maar zijn vaak bang om ze uit te spreken. Als je begint met jezelf openen, ga je je eindelijk vrij voelen. Door haar en mijn levenservaring kwam ik er ook achter dat we zoveel verslavingen hebben waar we ons achter verstoppen. Telefoon, werken, eten, drank en pillen. Durf ernaar te kijken en bedenk eens welke nadelen het eigenlijk allemaal heeft. Dan pas zie je hoe je hier gevangen in kan zitten. Is dat wat je wil? Als je de kracht vindt om je verslavingen aan te pakken en niet-externe dingen de schuld te geven, gaat er een wereld voor je open!

Als dat lukt, mag je oprecht mega trots op jezelf zijn. Eigenlijk kun je je dan pas echt vrij en fijn voelen!

brene-brown.png
  • YouTube
960x0.jpg
  • YouTube

TONY ROBBINS

Tony Robbins is een heerlijke energieke man die ik bewonder en waar ik veel van leer. Hij heeft heel veel ervaring en kan het erg goed uitleggen! Ik adviseer je om veel naar hem te kijken en misschien zelfs een keer een sessie bij te wonen. Hij heeft de gave om mensen in zichzelf te laten geloven. Dat is precies waar ik ook zo blij van word. Door anders om te gaan met tijd, energie en aandacht kun je je leven compleet omdraaien.

Dit kun jij ook! Geloof in jezelf! Iedereen kan dit!

IDO PORTAL & JOSH EN TREVOR HASH

ZIJ hebben mij doen inzien dat bewegen zo belangrijk is. In deze moderne wereld zijn we gewend geraakt aan stoelen, lounge banken etc. We zitten niet écht meer. Niet meer op de grond, op onze knieën of in kleermakerszit. Daardoor heb je niet door dat we steeds stijver worden en kunnen we ook blessures krijgen. Als je ouder bent is dit best lastig om terug te draaien. Sporten waarbij je je flexibiliteit gebruikt zijn heel goed voor je. Denk hierbij aan ballet, dans, yoga, stretchen, maar ook vooral lol hebben, of dit nu in de sportschool of je eigen woonkamer is! Ik kwam erachter dat ik bijvoorbeeld de animal flows heel fijn vind en in de ringen hangen vind ik ook top.

Daag jezelf eens uit en ga iets doen wat je (nog) niet kan. Bewegen is zó belangrijk.
Maar doe vooral wat je leuk vindt!

public.jpeg
  • YouTube
119737759_2780375052063460_5857543464447436198_n.jpg
  • YouTube
maxresdefault.jpg
  • YouTube
Marisa-Peer-copy.jpg
  • YouTube

MARISA PEER

Wat een vrouw! Ik was echt helemaal flabbergasted toen ik dit filmpje voor het eerst zag. Ik was al veel met mindset bezig, maar wat Marisa Peer liet zien heeft mij nog meer doen geloven in wat we allemaal kunnen als we het willen! The Law of Attraction is er daar één van. Daarnaast heeft ze mij de Bounce Back Factor geleerd. Het is namelijk zo belangrijk om weer op te staan, opnieuw te proberen en niet op te geven. Zodra je in jezelf gaat geloven, en in wat er allemaal kan, dan gaat er een wereld voor je open!

Succes!!

bottom of page