top of page
MAGGIE’S WAY
Get ready

In mijn zoektocht naar geluk kwam ik erachter dat als je eenmaal in jezelf gaat geloven, je gaat inzien dat je heel ver kan komen in het leven. Door je hart te volgen, te kijken naar wat JOU raakt en waar JIJ blij van wordt, en te kijken naar wat er WEL is, kun jij jouw droomleven leiden!

 

Er is geen quick fix. maar ik wil het wel graag zo doen laten lijken omdat niemand ergens tijd voor heeft, en ik deel graag Maggie's Way met jou. Deze weg heeft mij geleid naar een gelukkiger leven. Ik weet zeker dat dit ook voor jou geldt. Wat is er belangrijk en wat niet? Want we willen teveel, en er kan teveel. Iedereen is anders en heeft een ander pad en het is belangrijk dat je het jezelf waard vindt om een gelukkig leven te leiden.

Kies JIJ voor jezelf?

brush-3.png
Live like Maggie
01

Jij hebt je mindset opnieuw geprogrammeerd en doorziet jouw beperkende overtuigingen.

02

Jij zet jezelf op de eerste plek en weet hoe je voor jezelf moet zorgen.

03

Jij voelt het vuur in jezelf weer branden en je gaat op zoek naar jouw passies.

04

Jij geniet volop van het leven en bent dankbaar voor de mooie momenten.

01

Jij vindt het moeilijk om jouw eigen mening te uiten en houdt liever vast aan de overtuigingen en oordelen van anderen.

02

Jij stopt veel tijd en energie in het helpen van anderen.

03

Jij zit in een sleur, hebt weinig om naar uit te kijken en ziet geen uitdagingen in het leven.

04

Jij voelt je vaak vlak en hebt moeite om ergens van te genieten.

Streep_beige.png
BEFORE
Streep_beige.png
AFTER
MAGGIE’S WAY

In 4 stappen leer ik je meer over het leiden van een gelukkiger leven waarin JIJ de regie en controle hebt.

 

Onderstaand vind je een verkorte versie van mijn stappenplan. Ben jij klaar om het complete stappenplan te volgen? Koop Maggie's Way voor €29,95 en ontvang het stappenplan direct in jouw mailbox!

1.  BELIEVE IN CHANGE

TO KNOW
In de eerste stap van het stappenplan ga je leren om open te staan voor een growth mindset. Onze mindset bepaalt namelijk of we geloven dat we WEL kunnen leren, veranderen en groeien of dat we dat NIET kunnen. Alles zit in je hoofd. Jouw overtuigingen zijn maar overtuigingen en die zijn niet altijd WAAR. Je kunt jezelf herprogrammeren. Dit houdt in dat je een nieuwe video in je hoofd gaat maken over hoe jij over jezelf of over iets denkt. 

 

TO DO

​Probeer elke dag een moment van bewustwording te nemen of in te plannen. Ga kijken wat er op dat moment gebeurt met jouw gedachten. Doe dit op je eigen tempo en voel wat goed werkt voor JOU. 

 

TO ADD

Lees het boek: ‘Growth Mindset’ van Carol Dweck.

2. GA VOOR JEZELF ZORGEN

 

TO KNOW

Het is ontzettend belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dit is de basis voor een gelukkiger leven. Als je voor jezelf gaat zorgen, zeg je eigenlijk indirect tegen jezelf: ‘JIJ bent belangrijk’. Voor jezelf zorgen is NEE leren zeggen en dat ook echt doen. Het is ook stoppen met pleasen. Pleasen is anderen helpen ten koste van jezelf. Probeer in te zien dat de aandacht die je normaal aan een ander geeft, je nu aan jezelf moet gaan geven.

 

TO DO
Elke keer dat jij je bewust bent van het moment dat je voor jezelf kiest in plaats van voor de ander, geef je jezelf een compliment. YOU GO UP!  Kijk eens in de spiegel en vraag aan jezelf of je het waard bent.

 

TO ADD

Lees het boek ‘Wabi Sabi’ van Beth Kempton en ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’ van Haemin Sunim.

3. WIE BEN IK? - DE HAPPY LIST


TO KNOW
Velen van ons kennen zichzelf helemaal niet zo goed. Tijd om dit te ontdekken! Onderzoek bij jezelf wat goed is voor JOU. Als je namelijk weet wie je bent kun je pas echt voor jezelf zorgen, en opkomen, omdat je dan pas weet wat goed is voor jou.  Zoek uit wat jouw passie is en wat je dromen zijn. Zie het als een heerlijke ontdekking en start dit avontuur! 

TO DO
Neem even de tijd om onderstaande vragen te beantwoorden. Wees hierin eerlijk naar jezelf en durf te ZIJN.

Wat is goed voor mij?

Wat heb ik nodig?

Durf ik te zijn wie ik ben? 

Ben ik een pleaser?  

Oordeel ik over anderen?


*In het stappenplan krijg je een uitgebreide vragenlijst om je bij deze opdracht te helpen.

 

TO ADD

Lees het boek ‘Ikigai’ van Francesc Miralles en Hector Garcia.

4. JE MINDSET

 

TO KNOW

De wereld ligt aan je voeten. Het leven is te kort en te mooi om er niet met volle teugen van te genieten. Jij BENT wat je denkt en jij KAN wat je denkt. Focus op jouw doel! Je hoofd zit vol met gedachten en overtuigingen. Al deze overtuigingen zijn NIET de waarheid. Dit denk je alleen maar. Deze overtuigingen kun je veranderen in nieuwe, betere en vooral positieve gedachten. Je kunt jezelf herprogrammeren. Ben jij er klaar voor?!

TO DO
Neem even de tijd om jouw persoonlijke doelen op te schrijven. Omschrijf ze met een positieve gedachte. Probeer elke dag even een moment te focussen op deze doelen. 

 

TO ADD:

Lees het boek ‘Happiness Advantage’ van Shawn Achor.


 

PERSONAL NOTE

Heb je het eerste deel van het stappenplan gelezen? YOU GO! Geef jezelf een compliment, je hebt de eerste stap naar een gelukkiger leven gezet. Houd het niet bij één compliment, maar geef jezelf vandaag nóg een compliment en ook aan je buurvrouw of een vriend of vriendin. Wees een beetje lief voor elkaar. We hebben dat allemaal nodig en kijk wat het met JOU doet! Ik word blij als ik een ander blij kan maken. Maar ik weet tegenwoordig wel dat ik dan eerst voor mezelf moet zorgen!

 

Ik ben nu zo gelukkig met mijn leven. Ook heus niet elke dag, maar ik hoop wel dat ik jullie kan meenemen in dit prachtige proces! Iedereen heeft de mogelijkheid om zijn eigen geluk te creëren. JUST DO IT!

THE WAY

Koop nu "The Way" en live like Maggie!

De donkere dagen zijn weer aangebroken en in het kader van wees lief voor jezelf en voor een ander, is vanaf The Way in een fysiek boekje te koop (formaat A5).

Ken jij iemand die niet lekker zo lekker in zijn of haar vel zit? Help jezelf of geef het een ander cadeau.

Krijg The Way thuisbezorgd, persoonlijk ingepakt door Maggie zelf!

Geen product

*

Geen product

* 2 FOR 1

*

Maggie's Way
Kopen The Way

KLANTEN REVIEWS

REVIEWS

"MIJN ZOEKTOCHT NAAR VOORAL DE RUST VINDEN IN MIJZELF WAS EN IS EEN LANGE WEG.
LANG OMDAT IK VEEL STRUGGLES HAD OVER HET FEIT OF IK HET WEL GOED DEED. OF IK HET BEGREEP? NA VEEL LEZEN EN ZOEKEN KWAM IK
OP MAGGIE'S WAY. EN DAAR GEBEURDE HET!
HET LANDDE EN IK WIST DAT IK OP DE GOEDE WEG ZAT. IK KWAM HIERBIJ TOT DE REALISATIE DAT IK EEN 'DUWTJE' NODIG HAD EN DIT VOND
IK BIJ MAGGIE'S WAY. HET GAF MIJN ZELFVERTROUWEN EEN BOOST WAARDOOR IK MEER GING GROEIEN!"

KARIN

bottom of page