top of page
maggiesway40830_edited.jpg
1-ON-1 COACHING

Durf te dromen! Want met de juiste begeleiding kunnen we die dromen tot leven brengen.


De sleutel? Geloof in jezelf.

Maggie is er om je daarin te steunen. Laten we samen starten met jouw groei!

 ONTDEK DE KRACHT
VAN PERSOONLIJKE GROEI

In een wereld waar twijfels en angsten vaak de overhand hebben, schuilt mijn kracht in het ontwaken van zelfvertrouwen. Ik zie niet alleen mensen; ik zie hun potentie, hun onontdekte talenten, en de onbegrensde mogelijkheden die voor hen liggen. We worden allemaal gevangen gehouden door de ketenen van zelftwijfel en beperkende overtuigingen. Maar laten we eens stilstaan bij dit feit: wij zijn onze eigen grootste hindernis.


Wat als ik je vertelde dat jouw dromen binnen handbereik liggen en dat jouw 'limited beliefs' slechts tijdelijk hoeven te zijn als jij hiermee aan de slag wilt.

Laat me helpen! Samen gaan we niet alleen barrières doorbreken, maar ook jouw diepste talenten ontdekken. Want geloof me, er is zoveel meer in jou dan jij je nu nog kunt voorstellen. Laten we de wereld laten zien wie je werkelijk bent en samen jouw mogelijkheden verbreden.

" De sleutel zit in jougeloof in jezelf "

Elite_DenHaag_255A7906.jpg

WIL JIJ OOK...

DENKEN IN KANSEN EN MOGELIJKHEDEN?
MEER GRIP OP JE LEVEN?
LEREN PRIORITEIT TE GEVEN AAN JEZELF?
KRACHTIGER EN ZEKERDER VOELEN?

Ik wilde even de tijd nemen om een review te schrijven omdat jij ook zolang de tijd nam voor mij. Al die tijd ben je een luisterend oor geweest, heb je mij een “dagboek” geschonken waar ik in kon werken maar ook wat ik nu kan terug lezen. Dat is voor mij zo waardevol. Ik kan terug zien, hoe ik ben gegroeid van bang, eenzaam meisje naar een gelukkige en sterke vrouw. Zo zie ik MY JOURNAL. Het was een avontuur,  waarin ik vaak bang was of verdrietig maar telkens gaf jij je hand en vertelde mij dat ik sterk genoeg was. Het boek liet mij telkens herinneren aan de dingen waar ik dankbaar voor kan zijn. Aan alle gebeurtenissen wie ik wél heb doorstaan en leerde mij vooral mijn eigen “ik” te begrijpen.

 

Ik heb mijzelf leren kennen van binnen en van buiten. Ik weet weet nu wat emoties zijn, dat ik een hele dag verdrietig MAG zijn en de volgende dag weer beter is. Ik kan honderd woorden opschrijven maar zelfs dat beschrijft niet genoeg hoe dankbaar ik ben met het traject  bij jou en het boek MY JOURNAL.

 

Ik raad daarom ook iedereen aan om dit vooral zichzelf te gunnen. Want iedereen verdient een leven waarin zij van zichzelf kunnen houden.

Schermafbeelding 2023-11-06 om 15.03.18.png
DAISY

TIJDENS DEZE 1-OP-1 SESSIES WERK JE AAN:

✨ HET CREËREN VAN MEER ZELFVERTROUWEN
 

✨ LEREN OM 'NEE' TE ZEGGEN
 

✨ VIND HET PAD NAAR HET VERWEZENLIJKEN VAN JOUW DROMEN
 

✨ CRE​ËER RUIMTE VOOR JOUW GEDACHTEN EN IDEEËN
 

✨ OVERWIN JOUW UITDAGINGEN
 

✨ GA JOUW DROOMLEVEN LEVEN

_Q9A4294.jpg

WAAROM KIEZEN VOOR MIJ

 • Exclusieve 1-op-1 begeleiding
  Jouw reis naar groei verdient mijn onverdeelde aandacht. Samen kijken we naar jouw persoonlijke uitdagingen en door middel van realistische stappen te zetten creeren we jouw nieuwe leven. Zodat je het gevoel hebt dat JIJ de controle hebt.
   

 • Vertrouw op jezelf
  Ik help je bij het vinden van je eigen gebruiksaanwijzing. Ontwikkel diep vertrouwen in jezelf en je beslissingen.
   

 • Geluk is binnen bereik
  Door jezelf te begrijpen en te omarmen, leidt mijn begeleiding je naar een gelukkiger leven.

Het is alweer 1 jaar geleden dat ik MY JOURNAL heb gedaan en dat ik een aantal sessies met Maggie heb gehad. De tijd vliegt en Maggie is erin geslaagd om deze tijd een beetje meer af te remmen. Van een heel onzeker meisje, naar een zelfverzekerde jonge vrouw, in no time is het Maggie gelukt om mij zóveel beter te laten voelen! Ik heb grote stappen kunnen en durven zetten en dat ik zelfs na een jaar het gevoel heb alsof er 3 jaren voorbij zijn gevlogen, maar dat is niet waar!

 

Maggie heeft mij alleen maar geleerd om optimaler te genieten van de tijd die ik nu heb! En dat alles begon met 1 vraag bij haar aan de keukentafel, namelijk waar wordt jij echt blij van? Waarop ik een foto van een gebouw in Parijs liet zien, dat is mijn droom, maar inmiddels leef ik die droom!

 

Ik ben Maggie ontzettend dankbaar voor het feit dat ik me nu sterk genoeg voel om nieuwe ervaringen op te doen en ik heb zelfs mijn eigen routine wat écht werkt voor mij dankzij haar! En alle toffe en nieuwe ontdekkingen die ik ervaar (hier in Parijs) gun ik een ander ook! En daarom raad ik Maggie zeker aan om ook jouw leven gelukkiger te maken met heel veel zonnestralen! ☀️

MARIAH

"  Het was een avontuur waarin Maggie er telkens was om mijn hand vast te houden "

maggiesway40830_edited.jpg
1-ON-1 COACHING

Durf jij te dromen? Laten we samen starten met jouw groei!

bottom of page