top of page
_Q9A4024-2.jpg

I'M MAGGIE

Mijn naam is Maggie Maris. Door de obstakels in mijn leven ben ik geworden wie ik nu ben: een sterke vrouw met veel wijsheid en ervaring. Met Maggie’s Way, mijn stappenplan naar een gelukkiger leven, hoop ik je te helpen om de kracht in jezelf weer te vinden. Mijn motto? DARE TO BE!

Toen ik me gelukkiger ging voelen, zei ik steeds vaker tegen mijn dochter: ‘Dit kun je zo zien of zo doen!’. Zij zei dan: ‘Mam, ik sta er nu nog niet voor open. Waarom schrijf je het niet op? Dan lees ik het als ik er klaar voor ben’. Zo werd het idee geboren om al mijn ervaringen en inzichten op te schrijven. Al vrij snel merkte ik dat het zo fijn is om alles een keer op te schrijven. Toen ik bedacht dat anderen er misschien ook wel iets aan zouden hebben werd ik direct enthousiast. Ik had mijn spark gevonden: Maggie’s Way was geboren! Dit was mijn IKIGAI.

_Q9A4064.jpg

"GELUK IS HAALBAAR"

Persoonlijke verhaal

MIJN PERSOONLIJK VERHAAL

 

Dit is mijn verhaal. Mijn persoonlijke verhaal laat zien hoe Maggie’s Way tot stand is gekomen en hoe ik jou daarmee kan helpen. Na al mijn ervaringen kan ik namelijk eindelijk zeggen dat ik echt gelukkig ben. En dat gun ik iedereen!

 

Het verhaal van Maggie’s Way begon op het moment dat ik compleet instortte. Op dat moment probeerde ik al jaren alle ballen hoog te houden en me goed te voelen. Maar ik was op. Ik kon niet meer. Ik kreeg allerlei stempels, van ADHD tot PTSS.

Ik werd opgenomen, volgde vele therapieën en slikte de bijbehorende medicatie. Maar niets hielp.. het werd alleen maar erger.

 

Ik had alles wat ik me maar kon wensen: een lieve man, geweldige kinderen, twee honden en geen geldzorgen. Het plaatje was er, maar waarom voelde ik me dan zo slecht? Ik voelde me schuldig over dat ik me zo slecht voelde. Hoe verwend was ik wel niet? Waarom was ik niet gelukkig? Wat was er mis met mij? Vragen die ik op dat moment niet kon beantwoorden. Ik kon alleen maar klagen, niemand leek me te begrijpen en me vervelend te vinden. Ik sloot iedereen buiten, omdat ik het gevoel had toch niets voor ze te kunnen betekenen. Ik voelde me zó alleen. Ik voelde me zo verschrikkelijk dat ik niet meer wilde leven.

 

Na mijn schooltijd kreeg ik te maken met heftige gebeurtenissen, teleurstellingen en afwijzingen die het me niet makkelijker maakten. Ik had mijn hele leven zo mijn best gedaan. Op school en in mijn werk, maar zonder resultaat. Dit resulteerde in nog harder werken. Niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn privéleven. Ik had een fantastische man ontmoet, maar kon niet geloven dat zo’n leuke man voor mij was gevallen. Ik wilde me bewijzen, maar het ging niet zoals ik hoopte. Toen mijn vader ziek werd en overleed werd het dieptepunt bereikt. Ik stortte compleet in en kon niets meer. Over en sluiten was het. Ook mijn hersenen deden het niet meer.

 

Terugkijkend op deze moeilijke tijd ben ik tot de conclusie gekomen dat ik een burn-out had, in combinatie met een postnatale depressie. Als gevolg van hoe mijn leven is gelopen. Ik had een laag zelfbeeld dat gecreëerd was in mijn jeugd,. In mijn vroege jeugd kwam ik niet goed uit de voeten. Ik dacht dat ik dom en minderwaardig was en ging op zoek naar manieren om te overleven. Ik hing de clown uit, was brutaal en ging rebelleren. Mijn zelfvertrouwen verdween compleet.

 

Dit was het begin van zeven lange en heftige jaren. Wat ik hierin allemaal heb meegemaakt wil ik jullie graag vertellen in een lezing of webinar. Maar ook vertel ik jullie over de prachtige weg die ik daarna heb afgelegd, om me te voelen zoals ik me nu voel. Heel gelukkig en klaar om dit met heel veel mensen te delen. Uiteindelijk zit iedereen zijn sleutel in henzelf en ik wil je helpen die te zoeken door op zoek te gaan naar wie jij bent en wat jij nodig hebt, zodat jij een top leven kan hebben. Hoe cool en bijzonder zou het zijn als iedereen met behulp van Maggie’s Way ook zijn of haar droomleven kan leiden!!!!  Ga geloven in jezelf en ga staan voor wie je bent. Let’s do it!

"BEN JIJ KLAAR OM JE ECHT GELUKKIG TE VOELEN?"

MIJN MISSIE

 

Ben jij klaar om je weer écht gelukkig en blij te voelen en jezelf dit ook te gunnen? Ik ga je hierbij helpen met behulp van Maggie’s Way. Het is gewoon makkelijk en leuk want JIJ kan veel meer dan je denkt.

 

Mijn missie is om mensen te helpen en inspireren door het delen van mijn ervaringen en inzichten. Deze hebben mij doen inzien dat we vaak te moeilijk doen, terwijl we toch zo ons best doen. Iedereen wil zich blij voelen, daar ben ik van overtuigd. Na jarenlang zoeken vond ik het antwoord op waarom ik me zo slecht voelde en kwam ik erachter dat er vaak maar een paar dingen nodig zijn om je goed te voelen. Die heb ik opgeschreven en ik denk dat het veel mensen kan helpen. Geen rocket science maar pure aandacht voor jezelf, zodat je kunt gaan staan voor wie je bent. Je gaat daardoor de dingen doen die goed voor je zijn en het leven leiden waar je recht op hebt. Geloof me maar gewoon!

 

Ik kan concluderen dat ik daar niet jaren over had hoeven doen en dat het beter, sneller en leuker had gekund. Maar alles heeft een reden en de reden is nu voor mij dat ik jullie wil helpen. Daar word ik ook weer blij van en zo is de cirkel rond. Ik wil je graag helpen op mijn positieve en motiverende wijze. Er kan zoveel meer als je eenmaal in jezelf gaat geloven en gaat doen wat goed is voor jou.

 

Met mijn WAY ga je leren om jezelf op nummer één te zetten. Dit is heel belangrijk. Vervolgens bied ik je verschillende tools om je leven meer diepgang en voldoening te geven. Ook hoop ik dat je jouw passie gaat vinden. Hoe cool zou dat zijn? We gaan aan de slag met onderwerpen zoals gezondheid, sport, natuur, mindset, dankbaarheid, styling en voeding. Al deze onderwerpen zijn toegankelijk voor iedereen! Of je het nu moeilijk hebt of best tevreden bent, maar stiekem meer uit het leven wil halen. Gun het jezelf!

 

Ik hoop dat jullie er echt iets aan hebben en er net zo blij van worden als ikzelf, dat gun ik namelijk echt iedereen.

​​

Liefs,

Maggie

maggiesway41425.jpg
_Q9A4257.jpg
IMG_7016 kopiëren.jpg
_Q9A4294.jpg
_Q9A4077.jpg
maggiesway40830.jpg
_MG_7182_edited.jpg
bottom of page