top of page
ZET JEZELF OP NUMMER  1
IMG_0693_edited_edited.png

WORD MET MY JOURNAL DE BESTE VERSIE VAN JEZELF!

Want dat wil toch iedereen?

VERLANG JIJ OOK NAAR:

VERBETERD WELZIJN 
MEER CONTROLE  OVER JE GEDACHTEN?
EFFECTIEVER GEHOORD WORDEN?
ECHTE GELUKZALIGHEID VOELEN?

DAT KAN!
MET MY JOURNAL ZELFS AL IN 1 MAAND

myjournal_breed01.jpg

WAT IS MY JOURNAL?

Begin nu jouw ontdekkingsreis naar zelfinzicht! In MY JOURNAL vind je de essentiële tools en inspiratie om deze reis te starten. Door actief bezig te zijn met me-time, selfcare en mindset, kom je stap voor stap dichter bij het verwezenlijken van jouw droomleven.
 

In MY JOURNAL dompel je jezelf onder in lezen, schrijven en het verkennen van jouw diepste zelf. Dit zal je voorzien van het zelfvertrouwen, inzichten en bewustzijn die nodig zijn om jouw doelen en dromen te verwezenlijken. Met behulp van MY JOURNAL zal je nieuwe energie ontvangen en beginnen te denken in termen van mogelijkheden, waardoor je eindelijk kunt doen wat het allerbeste is voor jou!

Al meer dan 400 anderen gingen je voor!

WAT VINDEN ANDEREN VAN MY JOURNAL?

Reviews_a13.jpg
_Q9A9045_edited.jpg

WIL JIJ OOK...

MEER GRIP OP JE LEVEN?
KRACHTIGER EN ZEKERDER VOELEN?
DENKEN IN KANSEN EN MOGELIJKHEDEN?
LEREN PRIORITEIT TE GEVEN AAN JEZELF?

"  Ga denken in mogelijkheden, dan volgt de rest vanzelf "
- Maggie

"Maggie heeft mij met MY JOURNAL bewust gemaakt wat mij blij maakt en

waarvan ik echt gelukkig word. Daar handel nu ook echt naar!"

MARIAH - 24 JAAR

Wil jij dat ook? Start nu!

IMG_6846 kopiëren.jpg

WAT GA JE DOEN IN MY JOURNAL?

Neem de tijd, stap voor stap, om jezelf beter te leren kennen.
 

Elke pagina van MY JOURNAL biedt inzicht in Maggie's methode, met praktische toepassingen van alledaagse thema's en persoonlijke ervaringen van Maggie zelf. Door het uitvoeren van de opdrachten, ook wel bekend als 'to do's', ontdek je wat jou écht gelukkig maakt en wat voor jou van waarde is. Je staat stil bij de zegeningen die je hebt, wat bijdraagt aan een positievere kijk op het leven.
 

Na het doorlopen van MY JOURNAL heb je helderheid over wie je bent, wat je toekomstdromen en doelen zijn, waar je grenzen liggen en heb je controle over je gedachten. Hierdoor zul je merken dat je krachtiger en zelfverzekerder in je schoenen staat

Zet vandaag nog de eerste stap!

IN MY JOURNAL VIND JE:

✨ MAGGIE'S METHODE VOOR PRIORITEIT GEVEN AAN JE EIGEN WELZIJN
 

✨ LEER WAT ECHT TELT EN HOE JE DUIDELIJK JOUW GRENZEN AANGEEFT
 

✨ PRAKTISCHE OPDRACHTEN OM DE METHODE DIRECT TOE TE PASSEN OP JOUW EIGEN LEVEN
 

✨ NOTITIE RUIMTE VOOR JOUW GEDACHTEN EN IDEEËN
 

✨ INSPIRERENDE QUOTES TE GEBRUIKEN ALS DAGELIJKSE AFFIRMATIES
 

✨ TIPS OVER GEZONDE VOEDING, BEWEGING EN LEESMATERIAAL

IK BEN MAGGIE EN IK SNAP JOU...

                                    want mijn persoonlijke reis is lang geweest, gevuld met ups en downs. Ik liet mijn gedachten mijn leven sturen en geloofde ze lange tijd, wat leidde tot een diepe depressie en een moeizame weg vooruit. Na talloze behandelingen was voor mij de maat vol. Ik was er klaar mee! Ik wilde een verandering, en wel op MIJN manier. Zo ontstond Maggie’s Way.

Met een hart vol compassie en eindelijk gelukkig, voelde ik de drang om anderen te helpen met mijn opgedane kennis en ervaring. Met liefde ging ik in gesprek, stelde vragen en deelde mijn inzichten. Op een gegeven moment vroeg ik mezelf af: wat doe ik eigenlijk precies? Ik begon alles op te schrijven en te ordenen. Uit dit proces ontstond een methode waar ik steeds enthousiaster over werd. Ik zag een boek voor me, een bron waarin alles wat mij geholpen heeft samenkomt. Een plek waar mensen veilig en comfortabel aan zichzelf kunnen werken, vanuit hun eigen omgeving. Ik weet nu hoe bevrijdend het is om je goed te voelen, en dat gun ik iedereen. Zo werd MY JOURNAL geboren.

WAT VINDEN ANDEREN VAN MY JOURNAL?

Reviews_a12.jpg
Reviews_a10.jpg

"  Na 1 maand merkte ik al verschil. Ik dacht in mogelijkheden, stond sterker in mijn schoenen en durfde zelfs "nee" te zeggen. "
- Kirsten

Myjournal.jpg

KRIJG NU GRATIS TOEPASBARE TIPS VOOR 
EEN GELUKKIGER EN BETER LEVEN!

VEELGESTELDE VRAGEN

MOET IK VOOR DAT IK BEGIN MET MY JOURNAL AL IETS DOEN? Je hoeft niks te doen of te weten voordat je met MY JOURNAL begint. - Laat je leiden door de verschillende hoofdstukken! - Laat je inspireren door de opdrachten! - Laat motiveren om alles toe te passen op je eigen leven!

WANNEER ZIE OF MERK IK RESULTAAT? Dit verschilt natuurlijk per persoon maar wanneer je regelmatig leest en schrijft in MY JOURNAL kun je na 1 maand al resultaat zien en merken. Het creeëren van een routine duurt min 10 dagen. Geef jezelf de tijd en de rust om dit voor jezelf in te plannen en te creeëren.

GAAT MY JOURNAL VEEL VERANDEREN IN MIJN LEVEN? Dit heb je altijd zelf in de hand! Het zal je zeker op een positieve manier verbeteren, niet perse veranderen. Je zult merken dat je op een andere manier naar de wereld kijkt omdat je weet dat je altijd een keuze hebt. En die keuze ligt bij jou! Hetzelfde geldt in hoeverre jij jouw leven wilt laten veranderen :)

KAN IK MY JOURNAL OOK SAMEN MET IEMAND MAKEN? Ja zeker! Dit raden wij ook aan wanneer je merkt dat je moeite hebt om een routine rondom MY JOURNAL te creeëren of het bijvoorbeeld lastig vindt om bepaalde opdrachten in te vullen. Vraag hulp bij een ander, of bij Maggie, en plan tijd in om samen dit mooie boek in te vullen. Je zult elkaar juist inspireren en motiveren om MY JOURNAL af te maken!

IMG_0704_edited_edited.jpg

START NU MET DE TIPS EN MERK BINNEN 1 MAAND AL VERSCHIL!

bottom of page