top of page
maggiesway40830.jpg
MAGGIE'S EXCLUSIEVE 1:1

PLAN NU ALVAST JE INTAKE GESPREK VOOR HET NIEUWE TRAJECT.

MAGGIE'S EXCLUSIEVE 1:1

Maggie's 1 : 1 is een exclusief traject dat helemaal op maat gemaakt voor jou en zich gericht op jouw behoeften, verlangens en doelen. Het is een persoonlijk traject van 3 a 4 maanden en bestaat uit krachtige individuele sessies met Maggie. 

Leer jezelf kennen zodat je volledig kan vertrouwen op jezelf. Maggie ondersteunt, inspireert en motiveert je om het beste uit je leven te halen. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!

_Q9A4131.jpg
EXCLUSIEVE 1 : 1
THE BENEFITS

❊ 1 : 1 persoonlijke aandacht van Maggie

❊ Leer jezelf kennen zodat je volledig op jezelf kan vertrouwen

❊ Doorlopend traject van 5

❊ Laat je inspireren en motiveren door de tips en ervaring van Maggie

❊ Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!

People say

“ Ik ben blij dat ik jou heb mogen ontmoeten en dat je mij de handvaten geeft die ik juist nu nodig heb. Ik krijg zo’n goed gevoel over mezelf, krijg er energie van en word er blij en dat houd me op de been. ”
Over 1 : 1

DE 4 STAPPEN VAN "THE WAY"

01

BELIEVE IN CHANGE

Onze mindset bepaalt of we geloven dat we WEL kunnen leren, veranderen en groeien of dat we dat NIET kunnen. Alles zit in je hoofd. Jouw overtuigingen zijn maar overtuigingen en die zijn niet altijd WAAR. Je kunt jezelf herprogrammeren. 

02

WIE BEN IK?

Velen van ons kennen zichzelf helemaal niet zo goed. Tijd om dit te ontdekken! Onderzoek bij jezelf wat goed is voor JOU. Als je namelijk weet wie je bent kun je pas echt voor jezelf zorgen, en opkomen, omdat je dan pas weet wat goed is voor jou. 

03

ZORGEN VOOR JEZELF

Het is zo belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dit is de basis voor een gelukkiger leven. Zeg tegen jezelf: ‘JIJ bent belangrijk’. Voor jezelf zorgen is NEE leren zeggen. Geef de aandacht aan jezelf ipv een ander.

04

JE MINDSET

De wereld ligt aan je voeten. Het leven is te kort en te mooi om er niet met volle teugen van te genieten. Jij BENT wat je denkt en jij KAN wat je denkt. Focus op jouw doel! Zet je gedachten om. Be ready! Ben jij er klaar voor?!​ 

MAGGIE'S WAY

Ben jij klaar voor een gelukkiger leven waarin JIJ de regie hebt?

bottom of page