top of page
maggiesway40830_edited.jpg
HAPPY COACH MAGGIE

HET EXCLUSIEVE TRAJECT HELEMAAL OP MAAT GEMAAKT VOOR JOU EN

GERICHT OP JOUW BEHOEFTEN, VERLANGENS EN DOELEN.

HAPPY COACH

"De beste versie van jezelf worden". Dat wil natuurlijk iedereen!

Als Happy Coach ondersteunt en inspireert Maggie jouw tijdens dit proces. Met MY JOURNAL als handvaten en richtlijnen bepalen we samen waar jouw dromen, doelen, uitdagingen, talenten en skills liggen om deze om te zetten naar

een positieve mindset.

 

Daarnaast focust Maggie ook op het bepalen van jouw doelen en dromen. Doelen zijn erg belangrijk voor ons geluk. Wanneer we doelen hebben, geeft dat ons een gevoel van richting en zingeving. Als Happy Coach kan Maggie je helpen bij het bepalen van deze doelen die je motivatie en geluk vergroten. 

Het gehele traject met diverse sessies vinden plaats in een fijne en anonieme omgeving bij Maggie thuis. Daarnaast kunnen

de opdrachten uit MY JOURNAL gemaakt worden in je eigen vertrouwde omgeving.  

Tijdens deze sessies en met MY JOURNAL leer jij jezelf kennen zodat je volledig kan vertrouwen op jezelf. De verschillende opdrachten in MY JOURNAL geven je handvaten om de onderzoeken waar jouw doelen, dromen, verbeterpunten, uitdagingen, talenten en skills liggen om dit om te zetten naar een positieve mindset. Maggie ondersteunt, inspireert en motiveert je om het beste uit je leven te halen. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt!

_Q9A4136.jpg
EXCLUSIEVE 1 : 1
THE BENEFITS

❊ 1 : 1 persoonlijke aandacht van Maggie.

❊ Leer jezelf kennen via MY JOURNAL zodat je volledig op jezelf durft te vertrouwen en dit ook kan gaan uitstralen.

 

❊ "Door jezelf te vinden, vind je jouw geluk"

❊ Leer nee zeggen, jezelf niet vergelijken met anderen, om te gaan met je onzekerheid, schuldgevoel en angsten

 

❊ Vind je eigen identiteit!

MIJN WERKWIJZE ALS HAPPY COACH
KENNISMAKING
PERSOONLIJK
PLANNING
MY JOURNAL
HAPPY LIFE
_Q9A4294.jpg
KENNISMAKING

Tijdens de eerste kennismaking kun je gaan ervaren hoe het is om een vertrouwde en fijne omgeving vrij te kunnen spreken over jouw uitdagingen en problemen. Zodat wij samen gaan kijken om de juiste inzichten te krijgen en om jouw doelen te bereiken. 

Ik hoop dat je je bij mij thuis zult voelen en dat ik jou kan ondersteunen tijdens jouw reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Gun jezelf dit!

You got this!

_Q9A4024-2.jpg
HAPPY COACHING
bottom of page