top of page
ZET JEZELF OP NUMMER  1
IMG_0693_edited_edited.png

MET MY JOURNAL DE BESTE VERSIE VAN JEZELF WORDEN!

Dat wil toch iedereen?

WIL JIJ:

LEKKERDER IN JE VEL ZITTEN?
MEER GRIP OP JE GEDACHTEN?
BETER GEHOORD WORDEN?
ECHT GELUKKIG VOELEN?

DAT KAN!
MET MY JOURNAL ZELFS AL IN 1 MAAND

myjournal_breed01.jpg

WAT IS MY JOURNAL?

Jouw ontdekkingsreis naar jezelf start hier! In MY JOURNAL vind je de tools en inspiratie om hiermee aan de slag te gaan. Door aandacht te geven aan me-time, selfcare en mindset kom je steeds dichterbij jouw droomleven. 

In MY JOURNAL ga je lezen, schrijven en alles te weten komen over wie je diep van binnen bent. Want dat geeft je het zelfvertrouwen, de inzichten en het bewustzijn om jouw doelen en dromen waar te maken. Met MY JOURNAL krijg je nieuwe energie en ga je denken in mogelijkheden, zodat je eindelijk kan gaan doen wat het allerbeste is voor jou! 
Al meer dan 400 anderen gingen je voor!

WAT VINDEN ANDEREN VAN MY JOURNAL?

Reviews_a13.jpg
_Q9A9045_edited.jpg

WIL JIJ OOK...

MEER CONTROLE OVER JE LEVEN?
KRACHTIGER IN JE SCHOENEN STAAN?
DENKEN IN MOGELIJKHEDEN?
LEREN JEZELF OP NUMMER 1 TE ZETTEN?

"  Ga denken in mogelijkheden, dan volgt de rest vanzelf "
- Maggie

"Maggie heeft mij met MY JOURNAL bewust gemaakt wat mij blij maakt en

waarvan ik echt gelukkig word. Daar handel nu ook echt naar!"

MARIAH - 24 JAAR

Wil jij dat ook? Start nu!

IMG_6846 kopiëren.jpg

WAT GA JE DOEN IN MY JOURNAL?

Je gaat op je eigen tempo, stap voor stap, jezelf beter leren kennen. 

Elke pagina van MY JOURNAL bevat tekst met uitleg over Maggie's methode,  de toepassing van alledaagse thema's en ervaringen van Maggie zelf. Je gaat leren waar jij echt gelukkig van wordt en wat je belangrijk vind door het invullen van opdrachten genaamd "to do's". Je staat stil bij de dingen waar je dankbaar voor bent om zo positiever in het leven te staan. 

Na het maken van MY JOURNAL weet jij wie jij bent, wat je dromen en doelen voor de toekomst zijn, waar jouw grenzen liggen, heb je grip op je gedachten en zul je merken dat je daardoor krachtiger in je schoenen staat!

Zet de eerste stap zelf!

IN MY JOURNAL VIND JE:

MAGGIE'S METHODE VOOR EEN LEVEN WAARIN JIJ JEZELF OP NUMMER 1 ZET 

 LEERT WAT VOOR JOU BELANGRIJK IS EN HOE JIJ JE GRENZEN AAN KUNT GEVEN 
 
 JE KRIJGT TOEPASBARE PRAKTISCHE OPDRACHTEN OM DE METHODE DIRECT TOE TE PASSEN OP JOUW LEVEN

✨ SCHRIJF OP WAAR JE DANKBAAR VOOR BENT OM ZO POSITIEVER IN HET LEVEN TE STAAN

✨ RUIMTE VOOR NOTITIES EN/OF GEDACHTEN

✨ INSPIRERENDE EN MOTIVERENDE QUOTES DIE JE KUNT GEBRUIKEN ALS AFFIRMATIE 

✨ HANDIGE TIPS OVER VOEDING, SPORT EN BOEKEN

IK BEN MAGGIE EN IK SNAP JOU...

                                     Want ik heb een lange weg afgelegd om te komen waar ik nu ben. Ik heb me mijn hele leven laten leiden door mijn gedachten en lange tijd ben ik ongelukkig geweest omdat ik die gedachten heb geloofd. Dit leidde tot een heftige depressie en het begin van een lange weg. Na de zoveelste behandeling was voor mij de maat vol. Ik was er klaar mee! Ik wilde het niet meer zo! Ik wilde het nu op MIJN manier doen! Toen is Maggie’s Way ontstaan.

Ik heb altijd al een groot hart gehad, en op het moment dat ik eindelijk gelukkig was, wilde ik met mijn opgedane kennis en ervaring ook anderen helpen. Dat deed ik, met liefde. Ik praat- te met ze, stelde ze vragen. Op een gegeven moment ben ik mezelf gaan afvragen: maar wat doe ik nou eigenlijk? Dat ben ik gaan opschrijven en ben ik gaan puzzelen. Daar kwam een methode uit waar ik steeds enthousiaster van werd. Ik zag een boek voor me, met daarin alles wat mij heeft geholpen,  waarbij mensen thuis, vanuit een veilige setting aan zichzelf kunnen werken op

een warme, fijne, motiverende en stimulerende wijze. Want ik weet nu hoe fijn het is om je goed te voelen en dat gun ik iedereen. Zo ontstond MY JOURNAL.

WAT VINDEN ANDEREN VAN MY JOURNAL?

Reviews_a12.jpg
Reviews_a10.jpg

"  Na 1 maand merkte ik al verschil. Ik dacht in mogelijkheden, stond sterker in mijn schoenen en durfde zelfs "nee" te zeggen. "
- Kirsten

Myjournal.jpg

GRATIS TIPS DIE DIRECT TOEPASBAAR ZIJN
OP JOUW LEVEN: START NU!

VEELGESTELDE VRAGEN

MOET IK VOOR DAT IK BEGIN MET MY JOURNAL AL IETS DOEN? Je hoeft niks te doen of te weten voordat je met MY JOURNAL begint. - Laat je leiden door de verschillende hoofdstukken! - Laat je inspireren door de opdrachten! - Laat motiveren om alles toe te passen op je eigen leven!

WANNEER ZIE OF MERK IK RESULTAAT? Dit verschilt natuurlijk per persoon maar wanneer je regelmatig leest en schrijft in MY JOURNAL kun je na 1 maand al resultaat zien en merken. Het creeëren van een routine duurt min 10 dagen. Geef jezelf de tijd en de rust om dit voor jezelf in te plannen en te creeëren.

GAAT MY JOURNAL VEEL VERANDEREN IN MIJN LEVEN? Dit heb je altijd zelf in de hand! Het zal je zeker op een positieve manier verbeteren, niet perse veranderen. Je zult merken dat je op een andere manier naar de wereld kijkt omdat je weet dat je altijd een keuze hebt. En die keuze ligt bij jou! Hetzelfde geldt in hoeverre jij jouw leven wilt laten veranderen :)

KAN IK MY JOURNAL OOK SAMEN MET IEMAND MAKEN? Ja zeker! Dit raden wij ook aan wanneer je merkt dat je moeite hebt om een routine rondom MY JOURNAL te creeëren of het bijvoorbeeld lastig vindt om bepaalde opdrachten in te vullen. Vraag hulp bij een ander, of bij Maggie, en plan tijd in om samen dit mooie boek in te vullen. Je zult elkaar juist inspireren en motiveren om MY JOURNAL af te maken!

IMG_0704_edited_edited.jpg

START NU EN MERK
BINNEN 1 MAAND AL VERSCHIL!

bottom of page