top of page

MAGGIE'S

Press

Wat is Maggie's Way?

Maggie's Way is een initiatief waar ik mijn hart en ziel in heb gelegd om mensen de mogelijkheid te bieden gelukkiger te worden.

 

Door mijn eigen ervaringen ben ik in staat geweest om een  stappenplan, "The Way" , op te stellen, die uit een viertal stappen bestaat. Door het volgen van de 4 stappen wordt op een motiverende en stimulerende manier uitgelegd hoe je  het beste uit jezelf kunt halen.

 

Daarnaast wordt er op de website maandelijks een relevante blog gepost. Tevens worden er inspiraties gedeeld, via de website, onder Maggie & More, welke uit een diversiteit van thema's bestaan die terug te leiden zijn naar The Way.  

_MG_7182_edited.jpg
maggiesway41329.jpg

Hoe is het ontstaan?

Zelf heb ik veel moeilijke jaren gekend waarin ik een in burn-out ben beland en erg veel moeite heb gehad om hieruit te komen.

 

Dit is een persoonlijke zoektocht geworden van 7 jaar, waarbij ik de antwoorden heb gevonden waarom ik mij zo slecht heb gevoeld. Gedurende die periode heb ik diverse stempels gekregen, daarbij horende medicijnen geslikt en therapieën gevolgd terwijl ik maar niet beter werd.

 

Bij gebrek aan genezing ben ik mijn eigen pad gaan volgen met als resultaat dat ik erachter ben gekomen wie ik daadwerkelijk ben. Het belangrijkste resultaat hiervan is dat ik voor het eerst in mijn leven voor mijzelf ben gaan opkomen, wat de basis vormt van The Way.

Wat wil je ermee?

Ik wil de methode voor een breed publiek beschikbaar maken om hen te helpen net zo gelukkig te worden als ik.

 

Ik weet dat de methode werkt, aangezien ik ben veranderd van een depressief persoon met suïcidale gedachten in een persoon die heel erg dankbaar is en van iedere dag geniet.

 

Momenteel ben ik ook met een selecte groep aan de slag gegaan waarbij de eerste reacties erg positief zijn. Dit maakt mij natuurlijk erg blij en stimuleert mij uiteraard om hier verder mee te gaan.

 

Het is natuurlijk erg fascinerend om te zien en te begrijpen, dat jij jezelf, een gelukkiger leven kan geven.

maggiesway40867.jpg

Nu wil ik zoveel mogelijk mensen bewust maken van het feit dat er zoveel meer kan in het leven en dat mensen zoveel meer uit zichzelf kunnen halen.

 

Als een paar mensen The Way gaan toepassen en die er blij van worden en die mensen op hun beurt ook weer met een aantal mensen gaan delen, dan ontstaat er iets heel moois.

 

Ik wil graag de wereld een beetje mooier maken en ik denk dat dit ook echt kan.

"It is all in the mind :)!"

- Maggie

bottom of page